К основному контенту

Література і скульптура

Сотні літ міста, містечка і села прикрашають скульптурою, яка є обов’язковим атрибутом кожного населеного пункту, що поважає себе та свою історію. На увічнення у камені заслуговують видатні громадські та культурні діячі. На монументальні композиції – важливі історичні події. Але часто можна натрапити на пам’ятники людей, істот, яких то і не було в реальності.
Є літературні герої, яких люблять по всьому світу. Їхніх пам’ятників можна нарахувати десятками. Це – класика літератури і тепер стало класикою скульптури.
Cпільно з бібліотекарем, Тетяною Федорівною, ми створили презентацію, яка відображає зв'язок літературних творів із скульптурою. І демонстрували її учням 7-х класів.


Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

 Готуємо подарунки для дітей Мольницького дитячого будинку.
На минулому тижні в школі тривав тиждень Географії. 6-ті класи мали змогу помірятися знаннями з цього нового і цікавого для нас предмету. Наша команда "Нащадки капітана Джеймся Кука" принесла нам перемогу. Вітаємо Вас!!!!
  Подорожі навчають більше, ніж будь-що інше. Іноді один день, проведений в інших місцях, дає більше, ніж десять років життя вдома Анатоль Франс